ویزای دانشجویی اوکراین

 

کشور اوکراین یکی از کشورهای اروپای شرقی است. این کشور از شرق با کشور روسیه، از شمال با کشور بلاروس، از غرب با کشورهای لهستان، مجارستان و اسلواکی و همچنین از جنوب غربی با کشورهای رومانی و مولداوی هم مرز است. دریای سیاه و دریای آزوف نیز در جنوب این کشور قرار دارد. پایتخت کشور اوکراین (کی یف) است و مردم کشور اوکراین به زبان اوکراینی (که زبان رسمی آنها می باشد) صحبت می کنند.

دانشگاه های اوکراین از لحاظ رتبه بندی در سطح بالایی قرار دارد و این موضوع  باعث شده این کشور محبوبیت زیادی بین دانشجویان بین المللی و همچنین ایرانیان داشته باشد که برای ادامه تحصیل خود به این کشور مهاجرت می کنند.

برخی از دانشگاه های اوکراین مورد تأیید وزارت علوم کشور می باشد.

دانشجویان جهت اخذ ویزای دانشجویی اوکراین ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود اخذ پذیرش دانشجویی بگیرند که نمایندگان ما جهت اخذ پذیرش تحصیلی دانشجو اقدام می نمایند و به محض دریافت دعوت‌نامه مدارک دانشجو برای گرفتن ویزا به سفارت تحویل داده می شود.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش دانشگاه:

  1.  پاسپورت.
  2. ترجمه دیپلم.
  3. ترجمه ریز نمرات.

مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی:

  1. اصل پاسپورت (صفحه اول پاسپورت باید از طرف دارنده پاسپورت امضا شود.)
  2. 6 قطعه عکس 4*3 ضمیمه سفید
  3. مشخصات فردی شامل: آدرس منزل، شماره تماس تلفن ثابت و همراه، آدرس ایمیل، وضعیت تأهل.
  4. تمکن مالی دانشجو یا والدین دانشجو با حداقل موجودی 30 میلیون تومان.
  5. ترجمه تمام صفحات شناسنامه به انگلیسی.
  6. ترجمه صحت سلامت به انگلیسی.
  7. ترجمه دیپلم به انگلیسی (جداگانه پانچ شود.)
  8. ترجمه ریز نمرات دیپلم به انگلیسی (جداگانه پانچ شود.)

* تمامی ترجمه ها باید مهر دادگستری و امور خارجه داشته باشند و در چهار پلمپ جداگانه تحویل داده شود.

لطفاً به توضیحات زیر برای گواهی صحت سلامت توجه فرمایید:

  • گواهی صحت سلامت :

پزشک عمومی باید درخواست آزمایش‌های هپاتیت و ایدز را برای متقاضی نوشته و بعد از انجام آزمایش‌های و معاینات گواهی صحت سلامت را صادر نماید.

  • امضای پزشک باید در نظام پزشکی ثبت شده و باید مهر پزشک؛ نظام پزشکی خوانا باشد.
  • بعد از دریافت گواهی صحت سلامت، باید به تأیید نظام پزشکی برسد.
  • بعد از تأیید نظام پزشکی این گواهی باید ترجمه و در اختیار ما قرار گیرد تا در فایل ویزای شما تحویل سفارت داده شود.
  • پاسپورت باید حداقل 1 سال اعتبار داشته باشد.
  • آزمایش‌های ایدز و هپاتیت حداقل 1 ماه اعتبار دارند.
  • گرفتن ویزای دانشجویی 21 الی 15 روز کاری سفارت زمان می برد.
  • برای گرفتن ویزای دانشجویی فوری فرد باید ویزای شینگن در پاسپورت داشته باشد و زمان تحویل ویزای فوری 7 روز کاری است که البته قیمت ویزای فوری 2 برابر از ویزای عادی می باشد.
  • جهت صدور ویزا، دانشجو باید دارای توان مالی حداقل برابر با یک سال تحصیلی و اقامتی خود را داشته باشد.
  • اگر شخصی از داروی خاصی استفاده می کند یا بیماری خاصی دارد وتحت درمان است باید به پزشک معالج خود بگوید تا در نسخه نوشته و متن را به زبان انگلیسی و یا روسی ترجمه کنید و به همراه داشته باشید تا در فرودگاه داروهای شما ضبط نشود.

برای ورود و خروج به خاک کشور اوکراین مدارکی را دانشجو باید در فرودگاه بریسبول شهر کیف اوکراین نشان بدهد که این مدارک شامل:

  1. پاسپورت.
  2. اصل پذیرش تحصیلی.
  3. گواهی صحت سلامت.
  4. ترجمه مدارک تحصیلی و شناسنامه.
  5. 6 قطعه عکس.

لطفاً به توضیحات زیر توجه فرمایید:

در فرودگاه بریسبول شهر کیف اوکراین افسر بازرس فرم ورود و خروج دانشجو را طبق مدارک و پذیرش تحصیلی دانشجو پر می کند و یک قطعه عکس 4*3 از شما برای تکمیل فرم خواهد گرفت که بعد از 15 الی 30 دقیقه تکمیل شدن این فرم به طول می انجامد. بعد از دریافت مهر ورود به خاک کشور اوکراین دانشجو متقاضی می تواند به قسمت تحویل بار رفته و لوازم خود را تحویل بگیرد.

لازم به ذکر است که دانشجو مدارکی را که باید به افسر بازرس نشان بدهد را در یک کیف دستی به همراه خود داشته باشد.

اگر دانشجو یکی از مدارک خود را فراموش کرده باشد پلیس مهاجرت در فرودگاه اوکراین آن دانشجو را به کشور خود ریپورت می کند و دانشجو بعد از تکمیل مدارک می تواند اقدام به پرواز کند.

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد