تعیین وقت سفارت اوکراین

 

برای اخذ ویزای اوکراین نیاز به تعیین وقت سفارت برای مصاحبه با کنسول می باشد که پس از تأیید و بررسی مدارک ویزا به مسافران داده می‌شود که مدت تقریبی اخذ ویزا بعد از دریافت فرم ها 10 الی 15 روز کاری سفارت می باشد. از سال 2018 میلادی ویزای فوری داده نمی شود.

برای اخذ ویزای اوکراین باید نوع آن بر اساس دعوت‌نامه مشخص شود (تجاری، توریستی و شخصی) بعد از آن مدارکی را که برای تعیین وقت سفارت مورد نیاز است را برای ما ارسال می کنید تا نمایندگان استارویزا StarVisa)) در اولین فرصت ممکن وقت را برای شما رزرو کنند و به شما اطلاع دهند.

انواع روادید سفارت اوکراین:

روادید ترانزیتی (تیپ B با مدت مجاز اقامت 5 روز.)

روادید کوتاه مدت (تیپ C با مدت مجاز اقامت حداکثر 90 روز در طی 180 از تاریخ ورود به خاک کشور.)

روادید بلند مدت (تیپ D که با هدف ثبت مدارکی همانند ثبت شرکت، اجازه اقامت، سکونت در اوکراین برای بیشتر از 90 روز ماندگاری در این کشور.)

: مدارک لازم جهت تعیین وقت

_ عکس از صفحه اول پاسپورت .

_ عکس 3*4.

_ عکس از دعوت‌نامه شخصی، تجاری، تحصیلی، توریستی (در صورت داشتن هر یک از این‌ مدارک).

_ آدرس ایمیل

_  وضعیت تأهل.

_ آدرس منزل، شماره تماس تلفن ثابت و همراه.

_  آدرس محل کار، شماره تماس، سمت شغلی.

_ در صورت محصل بودن آدرس مدرسه یا دانشگاه،اسم و شماره تلفن.

_ در صورت داشتن دعوت‌نامه شخصی، شماره تلفن دعوت کننده، تاریخ تولد (میلادی) و ایمیل الزامی است.

_  در صورت داشتن دعوت‌نامه تجاری، شماره تلفن شرکت دعوت کننده و ایمیل الزامی می باشد.

_عکس از ویزاهای اوکراین در صورت دریافت ویزا در سه سال اخیر.

 لطفاً به توضیحات زیر توجه فرمایید:

_ تصاویر ارسال شده باید واضح و خوانا باشد.

_  تمامی مدارک را به شماره تلگرام ذکر شده در بخش تماس با ما ارسال کنید.

_ عکس ارسالی شما باید با عکسی که به همراه مدارک خود به سفارت می‌برید یکسان باشد.

_  تمکن مالی یا مانده حساب حداقل 1 ماه اعتبار دارد.

 _ اعتبار پاسپورت 6 ماه.

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد