اعزام دانشجو به اوکراین

 

کشور اوکراین در شرق اروپا واقع شده که با کشورهایی چون روسیه، بلاروس، مجارستان، لهستان، اسلواکی، رومانی و مولداوی هم مرز است و دریای سیاه، دریای آزوف نیز در جنوب این کشور قرار دارد. پایتخت کشور اوکراین شهر کی یف است که زبان رسمی مردم این کشور اوکراینی می باشد. به دلیل هزینه کم، امنیت و دانشگاه های رده بالا در اوکراین دانشجویان زیادی به سمت این کشور جذب می شوند.

مزایای کشور اوکراین برای تحصیل عبارت اند از:

  • هزینه پایین تحصیلی در رشته های پزشکی، مهندسی، انسانی و هنر.
  • هزینه پایین زندگی.
  • دادن حق امتیاز شهروندی به ایرانیان همانند مردم کشور اوکراین.
  • تأیید بودن مدرک تحصیلی اوکراین در اروپا، آسیا، آمریکا و کانادا.
  • ارائه رشته ها به زبان روسی و انگلیسی.
  • شرایط تحصیل در کشور اوکراین:
  • شرط سنی مناسب.
  • داشتن مدرک دیپلم.
  • داشتن توان مالی برای یک سال تحصیلی.
  • گذراندن دوره پاتفک روسی، انگلیسی و اخذ گواهی قبولی در این دوره.

مدارک لازم برای اخذ پذیرش دانشجو از دانشگاه:

  • پاسپورت.
  • کپی فارسی و ترجمه انگلیسی دیپلم.
  • کپی فارسی و ترجمه انگلیسی ترجمه ریز نمرات.

مدارک لازم جهت تحویل مدارک به کنسول در سفارت:

  • اصل پاسپورت (صفحه اول پاسپورت امضا شده باشد.)
  • عکس 3*4 ضمیمه سفید یک قطعه.
  • تمکن مالی دانشجو یا والد با حداقل 30 میلیون تومان موجودی.
  • مشخصات فردی: آدرس منزل. شماره تماس ثابت و موبایل. آدرس ایمیل. وضعیت تأهل.
  • کپی فارسی و ترجمه انگلیسی دیپلم (جدا پانچ شود.)
  • کپی فارسی و ترجمه انگلیسی ریز نمرات (جدا پانچ شود.)
  • ترجمه صحت سلامت.
  • ترجمه از تمام صفحات شناسنامه.

توجه:

  • تمامی ترجمه ها به زبان انگلیسی بوده و مهر دادگستری و امور خارجه نیز داشته باشد.
  • دانشجویان آقا برای حوزه نظام وظیفه باید مبلغ یا سندی در حدود 15 میلیون تومان وثیقه بگذارند.

گواهی صحت سلامت:

  • گواهی صحت سلامت باید ابتدا پزشک برای متقاضی آزمایشات هپاتیت و ایدز را نوشته و بعد از انجام دادن آن آزمایشات و معاینات عادی گواهی را صادر نماید.
  • گواهی سلامت باید به تأیید نظام پزشکی برسد و بعد از آن این گواهی ترجمه شود.

نمونه گواهی صحت سلامت:

با توجه به آزمایشات هپاتیت و ایدز و معاینات بالینی خانم / آقا.... از صحت سلامت جسمی کامل برخوردار بوده است و جواب آزمایشات هپاتیت و ایدز ایشان منفی است.

متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی می توانند مدارک لازم که در این مطلب به آن اشاره کرده ایم را برای نمایندگان استارویزا ارسال کنند تا در اولین زمان ممکن برای اخذ ویزای دانشجویی آن ها اقدام کرده و بعد از صدور پذیرش تحصیلی به متقاضیان اطلاع داده می شود.

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد