ویزای اوکراین

 

برای ورود به خاک کشور اوکراین متقاضی نیاز به اخذ ویزا، داشتن دعوت‌نامه (تجاری، پزشکی، شخصی، توریستی) و همچنین تعیین زمان مصاحبه در سفارت را دارد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا:

  • فرم اطلاعات شخصی.
  • اصل پاسپورت با اعتبار بیش از 6 ماه.
  • اصل دعوت‌نامه (تجاری، شخصی، توریستی، پزشکی و .....)
  • کپی از صفحات شناسنامه.
  • عکس 3*4.
  • تمکن مالی (حداقل موجودی 15 میلیون تومان)
  • رزرو بلیط.
  • بیمه مسافرتی تا سقف 30 هزار یورو.
  • گواهی شغلی (تحصیلی، کپی جواز کسب، کپی روزنامه رسمی، کپی حکم کارگزینی و یا برگه اشتغال به کار روی سربرگ برای افراد زیر 16 سال و خانم‌های خانه دار نیازی به این مدارک نیست.)
  • چک ضمانتی 20 میلیون تومان شخص ثالث (دارندگان دعوت نامه توریستی.)
  • رزرو هتل (دارندگان دعوت‌نامه توریستی.)

انواع ویزاهای اوکراین: (1 بار ورود، 2 بار ورود و مولتی)

  1. ویزای ترانزیتی تیپ B :

 مدت مجاز ماندگاری در کشور اوکراین 5 روز می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیتی:

  • مدرک یا مجوزی که موقعیت سفر را مشخص نماید (ویزا یا بلیط)
  • مجوز معتبر بین المللی باربری.
  • تأییدیه ترانزیتی بین المللی کالا یا مسافر.
  1. ویزای کوتاه مدت تیپ C:

امکان اقامت 90 روز در طی 180 روز از تاریخ اولین ورود به خاک کشور اوکراین.

  • ویزای تجاری:

دعوت نامه رسمی شخص پذیرنده، صادره از سوی نهاد کشوری یا شعبات اداره دولتی مهاجرت کشور اوکراین.

  • ویزای توریستی:

مدرکی رسمی دال بر سفر توریستی (آژانس معتبر توریستی، رزرو هتل، بلیط رفت و برگشت و ....)

  • دعوت نامه (ویزا) رسمی:

نامه رسمی از مراجع دولتی و یا سازمان بین المللی مستقر در اوکراین.

دعوت‌نامه رسمی از وزارت خانه یا دیگر مراجع دولتی کشور اوکراین.

  • ویزای معالجه پزشکی:

دعوت‌نامه رسمی از کلینیک و یا بیمارستان در کشور اوکراین.

  • ویزای سرمایه گذاری:

ثبت سرمایه گذاری در کشور اوکراین حداقل مبلغ 50 هزار دلار و داشتن مدرک آن.

  • ویزا برای امور کمک های بشردوستانه:

دعوت‌نامه رسمی از سوی کمیسیون امور خیریه یا وزارت امور اجتماعی در اوکراین.

  • ویزا برای مأموریت دینی، مذهبی:

دعوت نامه از سوی سازمان دینی، مذهبی و همچنین موافق نامه رسمی از سوی نهاد دولتی که ثبت رسمی سازمان دینی مذکور را انجام داده است.

  • ویزای خبرگزاری:

دعوت نامه رسمی از سوی مؤسسات اطلاع رسانی در اوکراین.

  1. ویزای بلند مدت تیپ D:

ویزای تیپ D با هدف ثبت مدرک، اقامت و یا سکونت دائم در اوکراین که برای مدت بیش از 90 روز است صادر می گردد.

  • ویزای دیپلماتیک:

نامه رسمی از سازمان بین المللی و مراجع دولتی (برای کارکنان خارجی یا کارکنان سفارت‌خانه‌ها و اعضای خانواده آن ها)

  • ویزای کاری:

مجوز کاری برای فرد متقاضی از سوی مراکز اشتغال که توسط کارفرما درخواست ویزا داده می شود.

  • ویزای تحصیلی:

دعوت‌نامه رسمی از دانشگاه های اوکراینی.

  • مأموریت مذهبی:

دعوت‌نامه رسمی از سوی سازمان مذهبی و یا دعوت‌نامه کتبی با مهر و امضای رسمی وزارت فرهنگ اوکراین.

  • ویزا خدمات فنی بین المللی:

دعوت‌نامه رسمی سازمان دولتی اوکراین به همراه تأییدیه ثبت پروژه خدمات فنی بین المللی.

  • ویزا تأسیس شعبه بانک:

دعوت نامه رسمی شعبه بانک خارجی و تأییدیه بانک مرکزی اوکراین جهت ثبت شعبه بانک.

  • ویزا تأسیس شرکت:

دعوت نامه رسمی شرکت خارجی و تأییدیه رسمی شرکت خارجی جهت ثبت شرکت.

  • ویزای فرهنگی و ورزشی:

دعوت‌نامه رسمی از مراجع دولتی که مسئول برنامه های فرهنگی و امور داوطلبی (سازمان دعوت کننده باید در فهرست رسمی وزارت امور اجتماعی کشور اوکراین ثبت شده باشد.)

  • ویزای خبرگزاری:

دعوت‌نامه رسمی از رسانه های اوکراینی.

  • ویزا پیوستن به خانواده:

گواهی ازدواج با اتباع اوکراینی.

کپی مدرکی دال بر وجود خویشاوندی فرد متقاضی با شهروند خارجی که اقامت دائم یا موقت کشور اوکراین را دارا می باشد.

جهت نوبت دهی و تعیین زمان سفارت با نمایندگان استار ویزا تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد