مدارک لازم جهت تشکیل پرونده سفارت

 

اگر قصد اخذ ویزای اوکراین داشته باشید، نیاز است که در سفارت اوکراین  مصاحبه ای با کنسول داشته باشید که جهت انجام این مصاحبه نیاز به تشکیل پرونده  و همچنین ارائه مدارک در سفارت است. جهت تشکیل پرونده از بخش تماس با ما اقدام کنید.

ابتدا باید نوع ویزای شما برای سفر به اوکراین مشخص شود:

ویزا با دعوت نامه ی شخصی:

ویزا با دعوت نامه ی شخصی که از طرف یک فرد حقیقی صورت می پذیرد، به این معنی است که این دعوت نامه می تواند از طریق شهروند اوکراینی (ویا یکی از دوستان و نزدیکان شما باشد که در اوکراین زندگی و یا تحصیل می کنند) که شما را به کشور اوکراین دعوت می کند.

ویزا با دعوت نامه ی تجاری:

ویزا با دعوت نامه ی تجاری، برای تُجار و بازرگانانی که تصمیم دارند برای کارهای تجاری خود با یکی از شرکتهای اوکراینی ملاقات حضوری داشته باشند،صادر می گردد. دعوت نامه تجاری می تواند به مدت 1 ماه الی یک سال (مولتی) باشد.

ویزا با دعوت نامه ی کار:

 قوانین کار در کشور اوکراین برای مهاجران بین المللی بلامانع است البته تا زمانی که فرصتهای شغلی برای شهروندان اوکراینی از بین نرود. ویزای کار به مدت 1 سال صادر می شود و قابل تمدید نیز می باشد. داشتن ویزای کار نمی تواند باعث شود که شما اقامت دائم کشور اوکراین را داشته باشید مگر اینکه با شهروند اوکراینی ازدواج کرده باشید.

ویزا با دعوت نامه ی توریستی:

اخذ ویزا با دعوت نامه ی توریستی که می تواند از طریق آژانس های مسافرتی  و همچنین به صورت شخصی از طریق نمایندگان ما صادر شود. البته ویزای توریستی که از طریق نمایندگان ما صادر می گردد نیاز به مصاحبه در سفارت ندارد.

برای ورود به کشور اوکراین با داشتن این 4 نوع دعوت نامه باید زمان مصاحبه ومدارکی را به سفارت تحویل بدهید که مدارک لازم برای تشکیل پرونده سفارت (زمان مصاحبه) به شرح زیر می باشد:  

_ عکس از صفحه اول پاسپورت.  

_ عکس 3*4.

_ وضعیت تأهل.

_ آدرس ایمیل.

_ آدرس منزل، شماره تماس تلفن ثابت و همراه.

_ آدرس محل کار، شماره تماس، سمت شغلی.

_ در صورت محصل بودن، اسم،آدرس و تلفن مدرسه و یا دانشگاه.

_ عکس از دعوت‌نامه شخصی، تجاری، تحصیلی، توریستی (در صورت داشتن هر یک از این‌ مدارک.)

_ عکس از ویزاهای اوکراین در صورت دریافت ویزا در سه سال اخیر.

_ در صورت داشتن دعوت‌نامه شخصی شماره تلفن و تاریخ تولد ( میلادی) دعوت کننده الزامی است.

_ در صورت داشتن دعوت نامه تجاری،اسم،آدرس ، تلفن و ایمیل شرکت اوکراینی الزامی است.

_ فرم ویزای شینگن تکمیل شده در قالب doc یا PDF(در صورت داشتن ویزا شینگن.)

  لطفاً به توضیحات زیر توجه فرمایید:

_ تصاویر ارسال شده باید واضح و خوانا باشد.

_ تمامی مدارک را به شماره تلگرام ذکر شده در بخش تماس با ما ارسال کنید.

_ عکس ارسالی شما باید با عکسی که به همراه مدارک خود به سفارت می‌برید یکسان باشد.

_ تمکن مالی یا مانده حساب حداقل 1 ماه اعتبار دارد.

_ در صورت مشخص شدن زمان مصاحبه و ورود به سفارت از طریق نمایندگان ما با شما تماس گرفته می شود.

_ اخذ تمامی ویزاها به مدت 15 روز کاری سفارت به طول می انجامد.

_ روزهای کاری سفارت:  دوشنبه تا چهارشنبه از ساعت 00: 9 الی 13:00

ویزا سنتر (VFS Global ):

سفارت اوکراین از تاریخ 10 تیر ماه سال 1397 برابر با اول ژولای ، تمامی امور مربوط به مسافران را به کنسولی شرکت VFS Global سپرده است.این کمپانی مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای اوکراین را از مسافران دریافت نموده و اگر متقاضی نیاز به دریافت راهنمایی و نقص در مدارک داشته باشد ،به آن ها اعلام میکند تا مدارک اصلاح شوند.باید به این نکته توجه داشت که این کمپانی تنها گرفتن مدارک و راهنماییهای لازم را به انجام میرساند و اخذ ویزا یا عدم اخذ ویزا به کنسول در سفارت اوکراین در ایران بستگی دارد.

زمان کار: از روزهای یک شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:00 تا 15:00 بعدالظهر.

آدرس ویزا سنتر:

تهران،میدان آرژانتین،خیابان الوند،خیابان راشل کوری ( خیابان 27) ساختمان شماره 11

تلفن تماس:

02182802846

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد